Gevraagd: leden voor de commissie Airportontwikkeling

22/04/2015

Mede dankzij de succesvolle lobby van de commissie BKL-commissie Airport is het luchthavenbesluit definitief genomen en wordt de luchthaven daadwerkelijk uitgebreid Nu kunnen we ons voorbereiden op de belangrijke economische ontwikkeling die we ervan verwachten. De commissie Airport krijgt dan ook een nieuwe naam en een nieuw perspectief: commissie Airportontwikkeling. De nieuwe focus is: hoe kunnen de Lelystadse bedrijven effectief inspelen op de uitbreiding van de luchthaven zelf en hoe we kunnen we gelijktijdig en vervolgens als lokaal bedrijfsleven meebewegen en profiteren van de economische spin off.

Wie belangstelling voor deelname aan de commissie Airportontwikkeling heeft, kan contact opnemen met de voorzitter ervan: Jack Schoone, via Jack@JaLo-Interimsolutions.nl, tel. 0613512181.