Doe mee aan de Dutch Match Cup van 23-27 september!

02/06/2015

Graag nodigt de Dutch Match Cup alle ondernemers in Lelystad van harte uit te participeren in de Dutch Match Cup van dit jaar. Er zijn wat dat betreft veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld door met je bedrijf deel te nemen in de DMC Business Race op donderdag 24 september. Of door je bedrijf te presenteren in het speciale PromoDorp dat deel uitmaakt van het evenemententerrein. 

Het Dutch Match Cup team is uitgebreid met Irene Medema. Zij kan en wil je graag meenemen in de wereld en mogelijkheden van de Dutch Match Cup. In juni starten we met de presentatie van de Dutch Match Cup in het Financiële Dagblad waarin wij met name de vele Hospitality mogelijkheden zullen etaleren. Uiteraard worden de logo's van onze partners daarin opgenomen.

Wil jij de Dutch Match Cup gebruiken om met je eigen relaties een bijzondere belevenis te delen, of nog beter: partner worden van de Dutch Match Cup, reageer dan tijdig (joop@dutchmatchcup.com of Irene@dualhanded.nl