Toomba maakt wederom kans op de Gouden Gazelle Award

04/11/2015

Full-service internetbureau Toomba behoort wederom tot de 500 snelst groeiende bedrijven in Nederland en tot de top 3 van Flevoland. Dit werd vandaag bekend na een telefoontje van Het Financiële Dagblad. Toomba is, net als vorig jaar, blij verrast door deze nominatie voor de FD Gazellen Awards.

Voor het twaalfde jaar op rij organiseert Het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards voor de snelst-groeiende bedrijven van Nederland. Op 19 november vindt de uitreiking van de FD Gazellen Awards voor de provincies Utrecht en Flevoland plaats.

Online succes

Het behalen van online succes voor opdrachtgevers is waar Toomba voor staat. Binnen Toomba wordt er veel geïnvesteerd in nieuwe ontwikkelingen. Het blijven innoveren zit niet alleen in de genen van eigenaren Sander Bruinsma en Martijn Steltman, maar ook in de medewerkers. Het met elkaar succesvol zijn en het uiterste bereiken, is waar het bureau voor staat.

Omzetgroei

De FD Gazellen Award is een erkenning voor bedrijven die drie jaar achtereen met minimaal 20 procent groeien qua omzet. In 2014 was Toomba ook winnaar van de Gouden Gazelle Award. Dit betekent dat er al ruim vier jaar achtereenvolgens een omzetgroei van minimaal 20 procent is gerealiseerd.

Objectieve criteria

Bedrijven die producten of diensten leveren en daarmee een substantiële bijdrage leveren aan de economie, komen in aanmerking voor deze FD Gazellen Awards. Nadat een bedrijf is aangemeld, volgt er een (telefonisch of schriftelijk) onderzoek. Aan de hand van die uitkomst kijkt de organisatie van deze verkiezing of het bedrijf ook daadwerkelijk genomineerd kan worden.