Leerwerkverkiezing 2015

13/04/2016

Tot en met gisteren, donderdag 31 maart was het mogelijk om kandidaten aan te melden voor de Lelystadse Leerwerkverkiezing 2015. Als waardering voor de inspanningen en prestaties van leerwerkbedrijven en uitzonderlijke talenten organiseert gemeente Lelystad deze Leerwerkverkiezing. Op woensdag 13 april 2016 zet de gemeente het beste leerwerkbedrijf en beste talent van Lelystad van 2015 in het zonnetje.

Praktijkervaring

Het college van Lelystad stimuleert mensen om leren en werken te combineren. Het doel hiervan is het behalen van een startkwalificatie en vervolgens het volgen van een beroepsopleiding. Praktijkervaring opdoen is hierbij van onschatbare waarde. Dit kan alleen met de medewerking van leerwerkbedrijven.

Feestelijke prijsuitreiking

Een deskundige jury bepaalt de winnaars van de onderscheidingen. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens een feestelijke themabijeenkomst op woensdag 13 april 2016, aanvang 14.30 uur, bij het Werkbedrijf Lelystad aan de Vaartweg 67. De gemeente Lelystad nodigt alle BKL leden van harte uit voor deze bijeenkomst.