BKL Lid Syscon verwerft partnerrechten voor Duitse bedrijfssoftware

19/05/2016

Na maandenlange onderhandelingen heeft clouddienstverlener Syscon uit Lelystad de prestigieuze partnerrechten voor de Duitse bedrijfssoftware myfactory verworven. myfactory ontwikkelt en levert al sinds 2002 betaalbare en gebruiksvriendelijke software op het gebied van CRM, ERP, PPS, boekhouding en e-commerce. Deze cloudoplossing is speciaal voor het midden- en kleinbedrijf ontwikkeld.

Hoewel myfactory zich voornamelijk richt op Duitstalige landen hebben het enthousiasme en de ondernemersgeest van directeur en eigenaar Maarten IJssel de doorslag gegeven om ook de BeNeLux in het verkoopgebied op te nemen. “myfactory biedt een professionele ondersteuning van de bedrijfsprocessen die tot voor kort alleen was voorbehouden aan de echt grote organisaties. Het is geweldig dat het midden- en kleinbedrijf nu ook van uiterst effectieve en efficiënte bedrijfssoftware kan profiteren zonder daarvoor de hoofdprijs te moeten neerleggen”, aldus Maarten IJssel.

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het vertalen van de enorm uitgebreide cloudapplicatie. Letterlijk duizenden woorden, oneindig veel invulvelden en documenten zijn vertaald naar het Nederlands. Een enorme klus. Nu is het zover dat de cloudapplicatie aan het Nederlandse bedrijfsleven kan worden geïntroduceerd.

Medewerkers en klanten van Syscon zijn enthousiast. Deze beproefde, maar voor Nederland nieuwe cloudapplicatie is een enorme stap vooruit vergeleken met de bedrijfssoftware die tot voor kort werd gebruikt. myfactory is flexibel en goed aan te passen aan specifieke bedrijfssituaties en ook nog eens eenvoudig op te schalen. Via een internetverbinding kunnen medewerkers altijd en overal bij de bedrijfsgegevens.

Meer informatie: www.myfactorynl.nl