1 juni 2016 bestaat Organisatieburo b.v. 17 jaar

02/06/2016

In 1999 is Karin Bouwmeester gestart met het fullservice-evenementenburo. Nu, 17 jaar later: pieken gevierd en dalen overwonnen. Altijd consistent doorgegaan, meegebogen met de economie en gebouwd aan het bedrijf. Inmiddels een team van 4 topvrouwen die bruisen van ideeën en energie. Ooit gestart als collega's en inmiddels familie geworden en door het gezamenlijke succes zelfs zakelijke partners.

In 2013 is oprichtster Karin Bouwmeesrer gekozen tot Zakenvrouw van het Jaar (regio Flevoland) waarin zij o.a. door juryvoorzitster en Burgemeester Lelystad Margreet Horselenberg werd genoemd om dit bijzonder succesvolle bedrijf.

De kracht van het team zit in het creëren van de onderlinge sfeer. Die kracht hebben zij met elkaar en dat realiseren zij ook bij de gasten op de evenementen. Daarom specialiseren zij zich in evenementen voor het personeel. Evenementen die iets teweeg brengen bij de medewerkers zelf.

In het kader van dit 17-jarig bestaan is er een bijzondere actie bedacht. Voor de eerste 17 bedrijven voor wie het team van Organisatieburo een sprankelend evenement mag neerzetten, staat een prachtige SONOS PLAY-1 box paraat!

Voor meer informatie kan men terecht bij Karin Bouwmeester.