Interessante aanbesteding voor BKL leden

05/07/2016

Gemeente Lelystad heeft onlangs een Vooraankondiging gedaan inzake de aanbesteding 'Waardering Onroerende Zaken'. Op 4 juli is er vervolgens een 'Aankondiging van Opdracht' gepubliceerd. In het kader van de Wet Waardering Onroerende Zaken (WOZ) moet er per 1 januari 2017 een nieuwe overeenkomst worden afgesloten met een partij die de uitvoering van de werkzaamheden in het kader van deze wet uitvoert.

Deze aanbesteding kan interessant zijn voor BKL leden. Ook ziet de Gemeente Lelystad graag dat lokale partijen betrokken zijn in aanbestedingsprojecten. Bij de gepubliceerde Aankondiging van Opdracht wordt doorverwezen naar de website van Negometrix. Hier kan je de aanbestedingsdocumenten downloaden. 

Let op: om de papieren te downloaden moet je je wel eenmalig registreren en aanmelden!

Hulp nodig? Neem contact op met de helpdesk van Negometrix via servicedesk@negometrix.com of via 085 - 20 84 666.