Informatiesessie Workflow Management

30/08/2016

Op dinsdagmiddag 20 september heeft Syscon een informatiesessie op de planning staan. Een landelijk opererend consultancy en trainingsbureau schakelde Syscon in voor vergaande automatisering van hun workflow. Wat Syscon hier vervolgens heeft gedaan, kan ook interessant zijn voor andere bedrijven die met tijdrovende administratieve processen worden geconfronteerd. 

Hoewel productieprocessen al jaren een vergaande automatisering kennen, is dat op het gebied van gepersonaliseerde, administratieve handelingen nog zeker niet het geval. De diverse administratieve en financiële systemen communiceren niet of nauwelijks met elkaar, waardoor onnodig veel handmatige en foutgevoelige stappen moeten worden genomen. Dit kan met behulp van workflow management worden aangepakt. 

Syscon wil alle BKL leden hier graag meer over vertellen.

Meer info:
- omschrijving casus
- inschrijven informatiesessie