Startbijeenkomst Lelystadse Uitdaging 

30/08/2016

Donderdag 1 september 2016 van 16:00-18:00 uur
Locatie: Hanzeborg Lelystad, Koningsbergenstraat 201A, Lelystad 

Op donderdag 1 september 2016 gaat de Lelystadse Uitdaging officieel van start. De Lelystadse Uitdaging verbindt het lokale bedrijfsleven, stichtingen, verenigingen, overheid en onderwijs om de samenleving te versterken. 

De Lelystadse Uitdaging wordt de 50e Uitdaging in Nederland en de eerste in de provincie Flevoland. Een bijzonder moment en een fantastische mijlpaal. Reden genoeg om dit extra te vieren! 

Graag nodigen we u van harte uit om bij de startbijeenkomst aanwezig te zijn. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst wordt gepresenteerd wat de Lelystadse Uitdaging inhoudt en gaat betekenen voor de stad. 

Programma 

16:00 Opening onder muzikale begeleiding van pianist 
16:30-17:15 Start officiële programma: 
- Doel en werkwijze van de Lelystadse Uitdaging 
- Toelichting Nederlandse Uitdaging 

Sprekers: Janneke Sparreboom (Wethouder Lelystad ), Meta Jacobs (Voorzitter Lelystadse Uitdaging), Simone Veldt (Manager Lelystadse Uitdaging), Gerda Geurtsen (directeur Nederlandse Uitdaging) 

17:15-18:00 Netwerk & Match borrel 

Aanmelden 

Gaat u de uitdaging aan om samen de Lelystadse Uitdaging verder te laten groeien? We stellen uw aanwezigheid enorm op prijs en willen u vragen één of meerdere collega ondernemers mee te nemen als uw gast. Aanmelden kan via info@lelystadseuitdaging.nl. Graag tot ziens op 1 september! 

 

De Lelystadse Uitdaging 

De Lelystadse Uitdaging is de 50e Uitdaging in Nederland. Founders van de Lelystadse Uitdaging zijn het Oranjefonds, de Gemeente Lelystad en Rabobank Flevoland. Mede-initiatiefnemer is de Bedrijfskring Lelystad. 

De Lelystadse Uitdaging zorgt voor samenwerking tussen maatschappelijke organisaties en het lokale bedrijfsleven. De Lelystadse Uitdaging bemiddelt in vraag en aanbod van Materialen (meubels, spullen), Menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en Middelen. Het is een bedrijvennetwerk dat dóet. De Lelystadse Uitdaging stimuleert bedrijven in de Gemeente Lelystad om maatschappelijk betrokken ondernemerschap te laten zien in concrete acties en daarmee de leefbaarheid in de lokale samenleving te ondersteunen.