URETEK bundelt krachten in Lelystad

25/09/2016

Het in Lelystad gevestigde URETEK, specialist in funderingsherstel, heeft het afgelopen half jaar hard gewerkt om de activiteiten voor België, Nederland en Luxemburg te bundelen in één nieuwe, sterke organisatie: URETEK Benelux. Dit was meteen aanleiding voor een nieuwe huisstijl en website.

URETEK is dé specialist op het gebied van het liften en ondervullen van verzakte betonvloeren en funderingsherstel. Via een unieke injectiemethode met een sterk expanderende 2-componenten hars, corrigeren de experts van URETEK vloerverzakkingen. Het grote voordeel is dat deze FloorLift® injectietechniek uiterst secuur werkt, snel gerealiseerd kan worden en minimale overlast oplevert. De vloer hoeft niet ontruimd te worden en kan direct weer volledig belast worden.

Voor elke betonvloer een oplossing

Het bij BKL aangesloten URETEK is actief voor particulieren en bedrijven en biedt oplossingen voor verzakte betonvloeren in onder meer woningen, magazijnen, dockshelters, wegen en industriële bedrijfsvloeren. Ook biedt URETEK preventiemaatregelen om verzakkingen te voorkomen.

Speciale injectietechnologie

Voor het stabiliseren van funderingen op staal heeft URETEK de DeepInjection® methode ontwikkeld en voor funderingsherstel op klei- en veengrond - grondlagen die normaal gesproken niet geschikt zijn voor grondinjectietechnieken - past URETEK de PowerPile® methode toe. Zo is er voor elk funderingsprobleem een effectieve oplossing.

Meer info

Wie te maken heeft met een verzakte vloer of funderingsprobleem, of meer wil weten over de even revolutionaire als betrouwbare injectietechnologie van URETEK, vindt alle informatie op www.uretek.nl.