Films online en uitleg stemmen BKL Award

27/12/2016

Kijk  hier naar de film van de drie BKL Award genomineerden! De Eetalage, International Security Partners en Kartcentrum Lelystad zijn dit jaar genomineerd. Wie gaat er op 14 januari met de felbegeerde BKL Award naar huis? Het ligt in jullie handen!

De BKL Award is speciaal bedacht voor bedrijven met maximaal 15 medewerkers in dienst. Op deze manier is de ondernemersprijs ook voor kleinere bedrijven beter bereikbaar. 

 Alle leden die naar het BKL Gala komen, ontvangen van te voren een stemkaart die ingevuld en wel meegenomen mag worden naar het BKL Gala 2017. Vóórdat je daar de zaal in gaat, kan je de ingevulde stemkaart in de stembus doen. Spannend!

Om je voor te bereiden op de keuze uit deze drie kandidaten kun je kijken naar de films hier  van alle drie de genomineerden!