Geslaagde lezing Leo Stoelinga van Inkoopplus

25/01/2017

Op donderdag 19 januari heeft Leo Stoelinga van Inkoopplus een boeiende lezing verzorgd over het plezier van professionele inkoop. Er is een concrete aanpak geschetst hoe er meer voordeel te halen is uit de inkoopfunctie. Ongeacht aard en grootte van de organisatie. De geïnteresseerde BKL leden hebben gehoord op welke eenvoudige wijze geld te besparen is en hoezeer dit bijdraagt aan de groei van hun winst.

Daarnaast is er tijdens de lezing veel aandacht besteed aan het risicomijdend inkopen. Een thema dat nog steeds onderbelicht is bij veel organisaties. Ook hier zijn eenvoudige tools voor aangereikt om dit in te regelen. Kortom er is nog veel te winnen! 

Er is een drietal varianten besproken met betrekking tot de wijze waarop de inkoop van een bedrijf te verbeteren is.

Alle aanwezigen hebben de presentatie van Leo inmiddels al ontvangen. Mocht je (alsnog) geïnteresseerd zijn in deze presentatie, dan is deze per mail op te vragen bij Leo Stoelinga.

De volgende keer zal er een lezing zijn over contract- en leveranciersmanagement. 

Voor vragen en advies over inkoop is Leo Stoelinga te bereiken op 06-23229851 en via de mail

www.inkoopplus.com