Auto Palace Groep: nieuwe zakelijke partij

27/02/2017

De vorig jaar gestarte nieuwe vestiging in Almere van de Auto Palace Groep heeft eind 2016 ook het dealerschap van Alfa Romeo en Jeep verworven. De vestiging is nu dealer van 5 merken: Hyundai, Mitsubishi, Fiat, Alfa Romeo en Jeep. Lelystad en Dronten worden vanuit Almere bediend.

Naast de genoemde automerken voert de groep ook het merk Peugeot en FIAT Professional. Het bedrijf is via 11 vestigingen actief. Auto Palace Groep behoort tot de grootste dealerholdings van Nederland en is één van de meest solvabele automotivepartijen in Nederland, niet geheel onbelangrijk in deze lastige branche. Binnen de groep werken circa 210 medewerkers en samen zorgen zij voor een jaarlijkse omzet van om en nabij € 110 miljoen. De groep streeft groei na en wil vooral op de zakelijke markt een sterke en betrouwbare partner zijn.

Frank van Alten, geen onbekende in Flevoland en binnen het autovak, leidt de nieuwe vestiging in Almere en is gedreven om Auto Palace in Flevoland verder uit te bouwen. Samen met accountmanager Kees Stam worden er meerdere acties ondernomen om Auto Palace zichtbaar te maken als serieuze zakelijke partner. Auto Palace sponsort de Almere City Run op 18 juni en de Cardate op 8 maart. Auto Palace Almere is bezig een zakelijk evenement op locatie te organiseren. Zodra daar meer van bekend is zal er een aankondiging en uitnodiging verschijnen.

De vestiging in Almere heeft aparte showrooms voor Hyundai, Fiat-Alfa Romeo en Mitsubishi. Verdeeld over 2 verdiepingen. Hyundai en Mitsubishi zijn volledig aangepast aan de laatste huisstijl. Auto Palace Groep heeft op het gebied van klanttevredenheid meerdere prijzen binnen het Peugeot en Fiat-Alfa Romeo netwerk binnengesleept. Met de nieuwe merken Hyundai en Mitsubishi, zal Auto Palace dezelfde weg bewandelen.

Met het diverse aanbod van de vestiging is Auto Palace een interessante partij voor het bedrijfsleven in Flevoland. Er zijn en komen zeer interessante modellen aan. Zo heeft Hyundai bijvoorbeeld de IONIQ; als hybride en als vol elektrische auto, met maar 4% bijtelling.

Van de Mitsubishi Outlander PHEV heeft Auto Palace Groep nog een aantal geregistreerde exemplaren met 15% op voorraad. Op dit soort voorraad auto’s biedt Auto Palace tot € 5.000,- aankoop korting.

Naast de vorig jaar geïntroduceerde Alfa Romeo Giulia, lanceert Auto Palace Groep binnenkort de mooiste SUV op de markt: de Alfa Romeo Stelvio.