Hanzewerk verhuist naar Zaanstraat

20/03/2017

Hanzewerk verhuist per 1 mei naar de Zaanstraat 6J. De lokale arbeidsbemiddelaar zoekt hiermee de samenwerking op met Jalo Bouwuitzendbureau. ‘We delen niet alleen een kantoor, maar we delen ook kennis waardoor we de arbeidsmarkt nog beter kunnen bedienen’, zegt eigenaar Yorick Lindeman.

Hanzewerkers zijn vanaf 1 mei van harte welkom tijdens de inloopblokken (op maandag en donderdag van 11.00 tot 13.00 uur) aan de Zaanstraat. ‘We zijn blij met onze nieuwe plek. De locatie is perfect. Bezoekers kunnen er gratis parkeren en we zitten op een zichtlocatie dichtbij de A6 en Lelystad Airport.’

Hanzewerk richt zich op werkzoekenden tot en met MBO niveau. ‘Onze kracht? We schakelen snel, hebben een breed netwerk en vinden het belangrijk om persoonlijk contact te onderhouden met zowel klanten als Hanzewerkers. Hanze betekent samen handel drijven. Hanzewerk staat dan ook voor samenwerken en verbinden.’

Han van den Heuvel, eigenaar van Jalo Bouwuitzendbureau: ‘Het is nuttig om onze krachten te bundelen. Samen sta je sterker en kom je verder. Dit doen we in de praktijk door met elkaar te sparren en elkaar aan te vullen.’

Jalo is een uitzendbureau dat zich richt op het werven van bouw- en technisch personeel. ‘Dit doen we voornamelijk in Flevoland, maar wij hebben ook veel klanten in Amsterdam en Utrecht. Om aan de vraag te voldoen hebben wij een groot aantal vakkrachten die in de Randstad woonachtig zijn. Het is voor het personeel het prettigst om zo weinig mogelijk te reizen.’ Het bedrijf is aangesloten bij de NBBU en is NEN en VCU gecertificeerd.

Hanzewerk is de specialist op het gebied van flexibel werk en payrolling in en rond Lelystad. ‘We ontzorgen onze klanten en bieden Hanzewerkers een breed pallet aan banen. Naast het werven van gekwalificeerd personeel, zijn we onder andere in staat nieuwe medewerkers in te werken en productieplanningen te maken en bij ziekte vaak dezelfde dag nog vervanging te regelen’, vertelt Yorick Lindeman.

Hanzewerk is een van de initiatiefnemers van de BKL intermediairs, (waardoor lokale arbeidsbemiddelaars meer kunnen samenwerken), actieve partner van het Lelystad Akkoord en onderdeel van de matchgroep van de Lelystadse Uitdaging.

‘Uiteraard zullen we de verhuizing in mei samen met onze Hanzewerkers feestelijk inluiden. Maar eerst is het tijd om dozen in te pakken. We zetten een nieuwe stap voorwaarts en daar hebben we veel zin in!’, besluit hij enthousiast.

www.hanzewerk.nl