Zet je in voor het goede doel Roparun

27/03/2017

Op 13 april aanstaande is de SVOL City Run. Dit evenement wordt georganiseerd door de drie samenwerkende scholengemeenschappen in Lelystad en het Roparunteam Lelystad. Met de Run – Bike – Run door Lelystad wordt er geld ingezameld voor de Roparun. Het traject is 9 km lang en passeert alle drie de scholen. Welke BKL leden willen een team vormen?

In ieder geval alle eerste klassen doen aan de SVOL City RUn mee. Vanaf het Stadhuisplein start de prominentenrun. De organisatie zoekt naar bekende Lelystadse sporters en sportieve teams die het leuk vinden om deel te nemen aan deze City Run. Inschrijven kost niets, maar een donatie wordt natuurlijk op prijs gesteld! Dan kan hier doen.

De Roparun

Waar doe je het voor? Naast de sportieve uitdaging is er ook een goed doel aan verbonden. De Roparun is een jaarlijkse estafette loop van 500 km van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. Met als doel geld in te zamelen om het leven van mensen met kanker in hun laatste levensfase aangenamer te maken. De City Run is een Roparun in het klein!

Het Team

Ieder team bestaat uit 4 deelnemers (2 fietsers en 2 lopers).

Parcours

Mocht je alvast het parcours willen verkennen, kijk dan op de site of op Youtube

Inschrijving

Vanaf 7 maart tot 1 april kun je je als team inschrijven via prominenten@roparunteamlelystad.nl. Op dat mailadres kun je ook al je vragen kwijt.

Programma

12.30 uur       
Officiële opening door de burgmeester mevrouw Ina Adema

13.00 uur       
Gezamenlijke warming up per locatie

13.15 uur       
Prominenten start Stadhuisplein

16.00 uur       
Finish