Bike Challenge Festival Flevoland: wie doet mee?

31/05/2017

Op zondag 25 juni 2017 organiseert Toerclub Flevoland uit Lelystad de Bike Challenge Festival Flevoland. Een evenement met diverse (fiets)uitdagingen waarbij de strijd tegen de elementen een belangrijke rol speelt. Met deze happening wil de organisatie de provincie Flevoland en haar hoofdstad promoten als ‘fietsprovincie’ en ‘fietsstad’ bij uitstek. BKL leden Rabobank, provincie Flevoland en de gemeente Lelystad zijn betrokken bij dit uniek evenement.

Lelystad bestaat 50 jaar en Bike Challenge Festival Flevoland is één van de evenementen die in 2017 onder de vlag van ’50 jaar Lelystad’ extra aandacht zal krijgen.

De uitdagingen

Onder de paraplu van “Bike Challenge Festival Flevoland” (“BCFF”), opvolger van het Bikefestival Flevoland en Mountaindijk Festival, zullen bezoekers zich kunnen wagen aan diverse uitdagingen. Deze zijn in de vorm van lange of kortere fietstochten met de uitdaging van mogelijk een stevige bries, een tocht op de mountainbike met diverse uitdagende obstakels of kortdurende challenges op de dijk, het strand of in het water.

Een beknopt overzicht van de uitdagingen:

  • Rabobank Omloop Flevoland
  • Side-events
  • Pumptrack
  • Big Air Bag Dirtjump BMX
  • MTB testparcours  mountaindijken
  • Slowbiking
  • Loopfietsen

Goed doel

BCFF heeft in de Stichting Mont Ventoux een partner gevonden die zich inzet voor gerichte fondsenwerving voor onderzoek naar de bestrijding van kanker. Een klein deel van de inschrijfkosten van de deelnemers gaat naar deze stichting.

Sponsorpakketten
Jouw bedrijf zichtbaar maken op Bike Challenge Festival Flevoland? De organisatie heeft verschillende sponsorpakketten samengesteld. Neem hiervoor contact op.

Welke bedrijven vormen een BKL-team?
Ook meedoen aan de verschillende uitdagingen op 25 juni? Vorm dan een team! Ook wij willen met verschillende leden een BKL-team vormen. Laat het ons even weten als je hier interesse in hebt en stuur een mailtje naar info@bedrijfskring.nl.

Zondag 25 juni
Strand Houdtribhoek Lelystad, Flevoland
Vanaf 10.00 uur ‘s ochtends

Meer informatie over Bike Challenge Festival Flevoland vind je hier. Schrijf je direct in!