Terugblik op een succesvolle kennismakingssessie

21/06/2017

Voor dag en dauw vond op woensdag 21 juni de BKL Kennismakingssessie plaats. Spreker Evert-Jan Leij (van het bedrijf Fliink) zette de aanwezigen aan het denken door de vraag te stellen: “Waar word je gelukkig van en doe je ook inderdaad waar je gelukkig van wordt?”. Het leuke is dat de meeste ondernemers goed weten wat ze gelukkig maakt, maar door waan van de dag vervallen we gauw in bestaande patronen. In een wereld met veel concurrentie is het belangrijk onder woorden te brengen wat jouw bedrijf, product of dienst uniek maakt.

Er ontstonden leuke discussies. “Er zijn mooie contacten opgedaan en Evert-Jan kreeg de ruimte om goed de diepte in te gaan”, vertelt Irene Medema, directeur van de BKL. “Het was een inspirerende ochtend”, gaat Irene verder. “Na de sessie leidde Tom ons rond op zijn bedrijf Visvijver Toms Creek. Een prachtig bedrijf op een unieke locatie. Een bedrijf om trots op te zijn!”

De onderwerpen die tijdens de sessie aan bod kwamen waren:

  • Ben jij de ondernemer die je eigenlijk wil zijn?
  • Wat is netwerken en hoe werkt dat dan?
  • Wat levert het lidmaatschap van de BKL je eigenlijk op?