Donderdag 6 juli 16 uur Bijeenkomst voor ZZP'ers en klein MKB: De zzp’er wordt een zeer gewilde partij!

03/07/2017

Dat de zzp'er een belangrijke rol in onze economie is, is al enige tijd bekend. En de verwachting is dat die trend zich de komende jaren ook verder zal doorzetten. Steeds meer bedrijven ontdekken dat deze zelfstandige professionals door hun flexibiliteit en kennis van grote toegevoegde waarde kunnen zijn. Een zzp’er heeft als onafhankelijke partij een verfrissende blik op innovatie en geeft daarnaast een bedrijf de ruimte om zich op specifieke projecten te focussen. Er ontstaan nieuwe vormen van samenwerken en ondernemen. En de zzp’er speelt hierbij een belangrijke rol.

Binnen de BKL leden zitten een aantal zzp'ers. Om die reden organiseren Sandra Kamp, Dennis Grimbergen en Irene Medema hiervoor een speciaal ZZP Event. Onderwerpen die je kan verwachten staan in het beknopte programma hieronder. Ook wordt er een speciaal zzp-platform gelanceerd! 

Beknopt programma

  • Opening door Irene Medema, directeur BKL
  • “Trends en kerngetallen in ZZP-land" door Dennis Grimbergen, Dennis onder Grimbergenpartners en BKL bestuurder
  • "Veerkracht van een zzp’er" door Sandra Kamp, StiP Trainingen 
  • “Jouw identiteit”: Je identiteit is een belangrijk gedachtegoed, het is je bestaansrecht. Zorg ervoor dat je helder hebt wat jouw identiteit is, waarmee jij je profileert. Want bedrijven die zich goed profileren trekken klanten aan! door Irene Medema, Dualhanded/BKL
  • "Introductie Independent Professionals door Michel van der Made van Independent Professional Professional (E. van der Made BV).
  • "Do’s en dont’s van het netwerken” door Dennis, Sandra en Irene
  • Afsluiting en netwerken tot 18.30 uur

Aanmelden (voor BKL leden zowel ZZP als MKB)

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@bedrijfskring.nl. Geef in de mail ook direct aan wat jou zakelijke stress oplevert!

Locatie

Restaurant Aan Ut Water
IJsselmeerdijk 17, 8221 RC Lelystad

Datum

6 juli van 16.00 tot 18.00 uur

Uiteraard zijn andere geïnteresseerde BKL leden ook van harte welkom!