Regionale Banenevent 2017

26/07/2017

De economie in Flevoland groeit weer! Met 2,3 procent, oftewel: iets beter dan het landelijk gemiddelde. Bedrijven investeren en groeien weer. Daardoor vinden al veel mensen die eerder werkloos waren een baan. Dat is goed, maar het kan nog veel beter! Vandaar dat Flevoland Werkt! vraag een aanbod bij elkaar brengt met het Regionale Banenevent 2017 op 19 september in het Stadhuis van Lelystad. 

’s Ochtends is er een symposium waarin de (opinie)leiders uit het bedrijfsleven, het openbaar bestuur en het onderwijs met elkaar spreken over de inclusieve arbeidsmarkt.

In de middag stellen we met een informatief en aantrekkelijk programma werkzoekenden in staat om kennis te maken met Flevolandse werkgevers. Er is ruimte voor zo’n zestig bedrijven en instellingen om presentaties te geven over hun werkzaamheden en om hun vacatures breed onder de aandacht te brengen. Alles staat daarbij in het teken van matchmaking en het direct in gesprek komen met geschikte kandidaten. 

Flevoland Werkt! Banenevent 2017 is hét regionale contactpunt voor werkgevers en werkzoekenden - zowel voor hen met een afstand tot de arbeidsmarkt, alsmede werkzoekenden die een volgende stap willen maken. Het is de ideale plek waar werkgevers hun bedrijf op aan een breed publiek kunnen presenteren.

Flevoland Werkt! biedt bedrijven, instellingen, uitzendbureaus, personeels-adviesbureaus, intermediairs en onderwijsinstellingen graag het podium waarop persoonlijk contact centraal staat en matches vanzelfsprekend zijn. Zonder dat daar kosten aan verbonden zijn.

Nieuwsgiering? Kijk voor meer informatie op flevolandwerkt.info en meld je direct aan!