Gemeente Lelystad publiceert vooraankondiging aanbesteding 'Aansprakelijkheidsverzekering'

10/08/2017

Gemeente Lelystad heeft een Vooraankondiging gepubliceerd inzake de aanbesteding 'Aansprakelijkheidsverzekering'. Deze Vooraankondiging is gepubliceerd op TenderNed met kenmerk 151411.

Gemeente Lelystad heeft het voornemen om een aanbestedingsprocedure te starten voor het sluiten van een nieuwe (Overeenkomst) aansprakelijkheidsverzekering voor de gemeente Lelystad. De verwachting is dat deze Overeenkomst zal ingaan per 1 januari 2018.

Deze aanbesteding kan mogelijk de belangstelling hebben van BKL leden. Gemeente Lelystad ziet ook graag dat lokale partijen betrokken zijn in dit soort aanbestedingsprojecten.

De aanbestedingsdocumenten zijn uitsluitend te downloaden bij de gepubliceerde 'Aankondiging van Opdracht' op https://www.tenderned.nl. Om te kunnen reageren op een aanbesteding dient men zich (eenmalig) bij TenderNed aan te melden en te registreren.

Registreren Tenderned

Voor het registreren van een onderneming in TenderNed is een eHerkenningsmiddel met minimaal betrouwbaarheidsniveau 2 (eHerkenning 2) nodig. eHerkenning is te vergelijken met DigiD voor particulieren en kan door ondernemingen worden gebruikt voor verschillende overheidsdiensten.

Op TenderNed is alle informatie en een stappenplan te vinden dat ondersteunt bij het werken met TenderNed. Op deze website staat tevens het document ‘Stappenplan Digitaal Inschrijven op overheidsopdrachten’. Hierin staat beschreven welke stappen men moet doorlopen om via TenderNed digitaal op een aanbesteding in te schrijven.