Flevomeer Bibliotheek: cursussen voor ondernemers

28/08/2017

De Flevomeer Bibliotheek heeft een flyer gemaakt met daarop hun aanbod van cursussen, speciaal voor ondernemers. Deze kan je hier downloaden. 

Werken aan de professionele zichtbaarheid met Wordpress
Iedere organisatie heeft tegenwoordig een website, blog of webshop. De website is hét visitekaartje van elk bedrijf. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte systeem om websites en blogs te bouwen. Bijna elke website is met behulp van WordPress te maken. Het is makkelijk in gebruik, flexibel in te richten en ook nog eens in de meeste gevallen gratis. Een groot voordeel van het populaire WordPress is dat er talloze bedrijven zijn die diverse Plugins en Thema’s ontwikkelen voor dit systeem. Deze zijn soms gratis of voor een klein bedrag al te downloaden vanaf het internet. FlevoMeer Bibliotheek organiseert in samenwerking met Stevan de Boer van het bedrijf Pluscomp uit Emmeloord een vierdelige cursus WordPress.

Deelnemers uit Dronten, Urk en Lelystad en de andere dorpen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Het is handig om zelf een laptop mee te nemen. In de week voorafgaand aan de workshop zal Stevan de Boer contact opnemen voor een korte afstemming. Wil je zelf gemakkelijk maar toch professioneel website(s) bouwen, onderhouden en aanpassen? Schrijf je dan in voor deze workshop.

Workshop Digitale nieuwsbrief met MailChimp

  • Hoe maak je een professionele nieuwsbrief met behulp van MailChimp?
  • Hoe bouw je het klantenbestand van jouw nieuwsbrief op?
  • Hoe kun je gericht nieuwsbrieven versturen op basis van interesses en hoe kun je het verzenden van nieuwsbrieven automatiseren?

MailChimp is het juiste antwoord. Met Mail-Chimp kun je op een eenvoudige en snelle manier nieuwsbrieven maken, versturen en beheren. Communiceren met de klant is belangrijk en MailChimp is een ideale manier om een grote groep klanten eenvoudig te bereiken en op de hoogte te houden. De gratis variant van MailChimp biedt voldoende mogelijkheden om effectief gebruik te maken van je klantcontacten. Hoe pak je dat aan? Volg dan deze workshop.

Meer informatie over de twee cursussen vind je in de flyer.