Flow Media breidt uit

06/10/2017

Flow Media bestaat 5 jaar, is verhuisd naar Schans 19-33, Corinne Groenenberg vormt sinds kort een team met werknemer Sanne Bruinsma en vanaf 30 augustus 2017 is de vernieuwde website online.

‘Samen zijn we nog flexibeler en kunnen we bedrijven nog beter ondersteunen op het gebied van communicatie.’ Naast het schrijven van teksten (onder andere persberichten, webteksten, social media berichten en interviews) helpen Corinne en Sanne bedrijven en organisaties bij het versterken van hun merk. ‘Hoe bind je de juiste doelgroep aan je? Hoe benader je media? Wij adviseren je graag over pr, communitybuilding, storytelling en het schrijven van teksten. Samen ontwikkelen we een effectief communicatieplan, waarmee je direct aan de slag kunt.’

Flow Media deelt het kantoor met de collega’s van fresh focus.