Masterclass 'Inclusief ondernemen' Lelystad Akkoord

06/10/2017

Het Lelystad Akkoord organiseert een masterclass ’Inclusief ondernemen’. Deze masterclass bestaat uit 4 modules die aansluiten bij het thema Inclusief ondernemen. Het programma is modulair opgebouwd. Dit biedt Lelystadse ondernemers de mogelijkheid om vanuit de organisatie verschillende functionarissen aan te laten schuiven, afhankelijk van het thema.

De thema’s zijn afgestemd op de laatste ontwikkelingen die van groot belang zijn voor de toekomst van bedrijven waarin de factor mens een belangrijke rol speelt.

Diverse Lelystadse werkgevers hebben zich al aangemeld, maar er zijn nog een paar plekken vrij. Per module mag je beslissen wie van jouw medewerkers deze gaat volgen. Bij het volgen van de vier modules krijg je als bedrijf een certificaat.

Doelgroep
Hoofd P&O, teamleiders, ploegchefs en andere direct leidinggevenden aan de doelgroepen (incl. stagiaire), directie inclusieve onderneming.

Modules
Op 9 oktober geeft het Lelystad Akkoord het startsein voor de masterclass en wordt er gestart met module 1.

 • Module 1 - 9 oktober 2017
  Visie Kiezen voor inclusiviteit, toekomst bestendig werkgeverschap door Dr. Irmgard Borghout en dr. Charissa Freese van universiteit Tilburg
 • Module 2 - 13 november 2017
  Psychische kwetsbaarheden door De Langhenkel Groep
 • Module 3 - 12 februari 2018
  Subsidieregelingen en arbeidsrecht door oa. Werkbedrijf Lelystad
 • Module 4 - 26 maart 2018
  Begeleiden van werknemers met schulden door MDF

Locatie
Werkbedrijf Lelystad
Vaartweg 67 te Lelystad

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@lelystadakkoord.nl. Op volgorde van aanmelden bepaalt het Lelystad Akkoord wie er kunnen deelnemen. Vrienden van het Lelystad Akkoord krijgen voorrang. Niet vrienden kunnen zich ook inschrijven, maar betalen €100 per sessie. VOL = VOL!

Vragen en vriend worden?
Voor vragen kan je terecht bij Irene Medema, campagnemanager van het Lelystad Akkoord, via info@lelystadakkoord.nl of op 06-26408841.