fresh focus prikkelt creativiteit met nieuwe workshop

03/10/2017

Op 19 oktober organiseert creatief communicatiebureau fresh focus een nieuwe workshop: Prikkel je creativiteit. ‘We hebben vaak vaste denkpatronen die weinig ruimte laten voor nieuwe ideeën en/of oplossingen’, licht mede-eigenaar Thirza Kluen toe. ‘In de drie uur durende workshop willen we juist die denkpatronen doorbreken.’

De workshop is geschikt voor iedereen die het zowel op het werk als privé eens helemaal anders wil doen. 

Prikkel je creativiteit
Deelnemers leren tijdens de workshop om anders te denken. Out of the box. Aan de hand van diverse luchtige en laagdrempelige oefeningen wordt de creativiteit van eenieder geprikkeld. ‘De workshop is leerzaam, maar ook zeker erg leuk’, vertelt Thirza. ‘Juist die combinatie vinden we belangrijk en zorgt voor een goed resultaat.’ Samen met workshopleider Jantine de Boer zeggen de deelnemers de vaste denkpatronen in drie uur tijd vaarwel. Na afloop van de workshop verlaten de deelnemers het kantoor aan De Schans (Lelystad) vol inspiratie én met een goedgevulde goodiebag.

‘Wij zijn een creatief communicatiebureau en vanuit
onze expertise en ervaring geven wij enthousiast en met
passie verschillende workshops en trainingen’
– Thirza Kluen

Alle belangrijke details op een rijtje
De workshop vindt op donderdag 19 oktober plaats op het kantoor van fresh focus: De Schans 19-33 te Lelystad. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar info@freshfocus.nl. Graag opgeven met naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en eventuele bedrijfsgegevens. Wel geldt het VOL = VOL principe. De kosten bedragen 89,99 euro exclusief btw.

Communicatiebureau fresh focus
fresh focus is een creatief communicatiebureau dat al ruim 15 jaar alle facetten van de creatieve communicatie tot een succesvol resultaat brengt. Van de strategie tot uitvoering, van web tot print; fresh focus levert maatwerk. Als deskundige partner in de off- en online communicatie gaan ze doel- en resultaatgericht te werk en streven ze altijd naar een langdurige samenwerking.

Lees online meer informatie over de workshop van 19 oktober.