KiekendiefPerspectief ontvangt Fair Data keurmerk

18/10/2017

Marktonderzoek- en adviesbureau KiekendiefPerspectief heeft onlangs het Fair Data keurmerk ontvangen van de MarktOnderzoekAssociatie (MOA), de Nederlandse branchevereniging voor markt-, opinie- en beleidsonderzoek. Dit keurmerk biedt inzicht in welke (onderzoek)organisaties op verantwoorde wijze met data en persoonsgegevens omgaan.

Alleen organisaties die lid zijn van MOA en voldoen aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van de omgang met persoonsgegevens, mogen het Fair Data keurmerk voeren. Neeske Abrahamse, eigenaar en onderzoeker bij KiekendiefPerspectief: “Wij zijn erg blij met dit keurmerk, want hiermee kunnen we aan klanten en consumenten zichtbaar maken dat data en privacy bij ons in vertrouwde handen is.”

KiekendiefPerspectief is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat gevestigd is in Lelystad. De focus is gericht op de provincie Flevoland met de zes bijbehorende gemeenten: Lelystad, Almere, Dronten, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde. KiekendiefPerspectief doet onderzoek voor overheden, bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen. “Net als onze opdrachtgevers en panelleden vinden wij het belangrijk dat er verantwoord met data en privacy wordt omgegaan”, aldus Neeske Abrahamse. “Wij hanteren de Fair Data gedragsregels en zijn er trots op dat KiekendiefPerspectief een Fair Data company is.”

Voor meer informatie: www.kiekendiefperspectief.nl