Maak verbinding op de Beursvloer 2017

19/10/2017

Heeft jouw bedrijf maatschappelijk betrokken ondernemerschap hoog in het vaandel staan? Of krijgt jouw vereniging of stichting niet alle klussen geklaard? Op de Beursvloer 2017 wordt vraag en aanbod met elkaar verbonden. Het doel is zoveel mogelijk matches te maken. Doe jij ook mee?

Waarom meedoen aan de Beursvloer?
Deelname aan de Beursvloer bevordert de maatschappelijke betrokkenheid. Je doet nieuwe contacten op en er worden samenwerkingsverbanden gerealiseerd. Tijdens het evenement ben je verzekerd van muzikaal entertainment en catering.

Matchen van vraag & aanbod
Bedrijven en lokale maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar tijdens de 10de Beursvloer in het MBO College Lelystad. De hulpvragen van stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven variëren van het beschikbaar stellen van een vergaderruimte tot het verlenen van juridisch of commercieel advies. De maatschappelijke organisaties gaan actief op zoek naar bedrijven die hun hulpvraag kunnen oplossen.

Details

  • Dinsdag 28 november, 17:00 – 19:00
  • MBO College Lelystad, Agorawagenplein 1

Deelname is kosteloos.

Aanmelden
Vraag en aanbod kan je online indienen. Wil je deelnemen aan de beursvloer? Neem dan contact op met Michelle de Jongh @: m.dejongh@welzijnlelystad.nl of 0320 - 707159.