Gemeente Lelystad herinnert ondernemers aan enquête

30/10/2017

Vijfduizend Lelystadse ondernemers krijgen een schriftelijke herinnering van de gemeente aan het verzoek een online-enquête in te vullen over het ondernemersklimaat in Lelystad en de gemeentelijke dienstverlening. De reminder aan deze Peiling Ondernemersklimaat heeft deels te maken met een technische storing waardoor niet alle verstrekte inlogcodes tijdig geactiveerd waren en de enquête in de beginperiode niet bereikbaar was. 

Voor zover dat het geval was, roept de gemeente ondernemers op de enquête alsnog in te vullen. Dat kan via deze link. Om de enquête in te vullen hebben ondernemers de inlogcode nodig die zij per brief toegestuurd hebben gekregen.

Ondernemers die de enquête al hebben ingevuld, worden bedankt. 

Deelname aan de Peiling Ondernemersklimaat is mogelijk tot 9 november. Ondernemers kunnen de enquête tot 9 november 2017 digitaal invullen. Na sluitingsdatum worden de uitkomsten geanalyseerd en door het college gedeeld met de ondernemers en de Bedrijfskring Lelystad.