Succesvol ondernemen dankzij Smart Business Masters Lelystad

30/10/2017

Voor Lelystadse ondernemers die op zoek zijn naar inspiratie en advies voor een volgende stap in hun ondernemersleven, organiseert Ondernemersplein Lelystad in samenwerking met Bedrijfskring Lelystad de Smart Business Masters Lelystad. Vrijdagmiddag 17 november is daarvan de kick-off in het stadhuis van Lelystad. Inloop is vanaf 16.00 uur.

Smart Business Masters Lelystad is een serie leerzame netwerkevenementen die Lelystadse ondernemers kennis, inspiratie en advies bieden om op koers te blijven met hun ondernemerschap. Het evenement wordt een aantal keer per jaar georganiseerd en besteedt op inspirerende locaties uitgebreid aandacht aan belangrijke thema’s in het ondernemerschap.

Smart Business Masters is speciaal bedoeld voor ondernemers die nu zo’n 1 tot 5 jaar in het vak zitten. In verschillende modules komen thema’s aan bod die voor ondernemers van belang zijn, waaronder:

  • Marketing: klanten vinden en binden.
  • Grip op financiën: planning en control - wanneer komt de hulpvraag?
  • Help! Ondernemen is stress en onvoorspelbaar. Hoe regisseer ik dat?
  • Hoe organiseer ik mijn bedrijfsprocessen?
  • Succesvol innoveren.

Kick-off met Arthur Tolsma
Een speciaal kick-off evenement op vrijdag 17 november (16.00 - 18.00 uur) markeert de officiële start van Smart Business Masters Lelystad. Tijdens deze bijeenkomst ontvangen de aanwezigen informatie over de verschillende data, de thema’s en de deelnamekosten aan Smart Business Masters Lelystad. Arthur Tolsma, startup coach, innovatie adviseur en spreker, schrijver van het boek ‘Startups & Downs’ (2014) is dan de gastspreker. Informatie over Arthur Tolsma vind je online.

Aanmelden
Aanmelden voor het kick-off evenement van Smart Business Masters Lelystad kan online. Deelname is gratis. Er is plek voor 100 belangstellenden.

Modules
Na de kick off worden de data en de thema's van de komende modules nog gepresenteerd. Deze worden via Ondernemersplein en Bedrijfskring Lelystad bekendgemaakt en breed gecommuniceerd. Kijk ook op de ondernemersagenda van het Ondernemersplein.