KiekendiefPerspectief presenteert de FlevoPanel Omnibus

22/11/2017

Heb je een dringende onderzoeksvraag, maar geen behoefte aan een groot marktonderzoek? Of heb je slechts een paar vragen en niet het budget voor een volledig onderzoek? Dan biedt KiekendiefPerspectief uitkomst met de FlevoPanel Omnibus!

KiekendiefPerspectief geeft je 4 keer per jaar de mogelijkheid om het antwoord op die ene of die paar vragen te ontvangen via de FlevoPanel Omnibus. In deze vragenomnibus worden alle te stellen vragen van verschillende organisaties opgenomen. Vervolgens zal KiekendiefPerspectief van tenminste 400 respondenten de antwoorden op deze vragen verzamelen.  In het FlevoPanel zelf zitten momenteel ruim 4.000 Flevolanders.

Het aantal van 400 netto is wetenschappelijk verantwoord. De steekproef zal altijd representatief zijn op leeftijd en geslacht. Afsluitend ontvang je de antwoorden die zijn gegeven op  jouw vraag of vragen.

Interesse in de FlevoPanel Omnibus? Neem dan contact op met Neeske Abrahamse.
E-mail: Neeske@KiekendiefPerspectief.nl
Mobiel: 06-17162783)

Op donderdag 30 november staan er vier Omnibusenquêtes op de planning, het betreft de volgende doelgroepen:

  1. Lelystedelingen
  2. Almeerders
  3. Drontenaren
  4. Flevolanders

Mocht je interesse hebben om één of meerdere vragen te laten meelopen, dan kan je dat uiterlijk 28 november doorgeven aan Neeske. Voor € 80,- (excl. btw) kan je een gesloten vraag voorleggen aan een doelgroep. Voor € 160,- (excl. btw) kan je een open vraag voorleggen aan een doelgroep. Bij een eigen vragenlijst (dus eigen onderzoek) met meerdere vragen worden de kosten per vraag lager.

De eerste Omnibusenquêtes worden dus verstuurd op 30 november 2017. De volgende Omnibusenquêtes staan gepland op 15 maart, 14 juni en 13 september 2018.