Toomba opent nieuw kantoor

22/11/2017

Fullservice internetbureau Toomba uit Lelystad opende op 17 november 2017 het nieuwe kantoor. Het internetbureau heeft op 2 september 2017 zijn intrek genomen aan het pand op de Schans 18-02 in Lelystad.

Feestelijke opening
Een feestelijke opening voor Toomba was de beloning naar alle verhuisperikelen. Onder het genot van een hapje en een drankje verwelkomde de directie en het voltallige Toomba team de gasten in het nieuwe pand. “Zelfs onze Spaanse collega’s waren vanuit Malaga over om de opening bij te wonen”, zegt operationeel directeur Patrick Berends.

Uitbreiding en ambities
Het nieuwe pand biedt meer ruimte voor onze activiteiten en ambities. “Met het oog op de ontwikkelingen die er spelen, willen wij flink uitbreiden komend jaar”, aldus Sander Bruinsma (directeur/eigenaar). “Daarnaast ligt het pand nog dichter bij het centraal station wat de bereikbaarheid bevordert.”

Ruimte en ontspanning
Het nieuwe kantoor van Toomba ligt letterlijk een paar honderd meter verderop in dezelfde straat. In dat opzicht is het geen grote verandering. Wel is er nu meer ruimte voor ontspanning voor medewerkers voor Toomba. Zo is er een game room ingericht waar in de pauzes en na werktijd veel gebruik van wordt gemaakt. Daarnaast is er een stilteruimte ingericht voor medewerkers die in alle rust willen werken. “Voldoende ingrediënten en ontwikkelingen om onze verdere groei voort te zetten “ aldus Sander Bruinsma.