Nominaties BKL Trofee en Award bekend

27/11/2017

Op 13 januari 2018 vindt het door ondernemers zeer gewaardeerde BKL Gala 2018 plaats. Dit jaar strijden DCA Groep, Farm Dairy en Tanis Food Tec voor de BKL Trofee. Berrico FoodCompany,  Promo Trade en Toms Creek maken op hun beurt weer kans op de BKL Award; een prijs die speciaal voor bedrijven met maximaal 15 medewerkers is bedoeld.

BKL Trofee
DCA Groep, Farm Dairy en Tanis Food Tec zijn – mede na voordracht vanuit de BKL leden – door de BKL Trofee Commissie geselecteerd uit de ontvangen voordrachten. Tijdens het BKL Gala op 13 januari neemt de winnaar van de Trofee de welverdiende prijs in ontvangst. Op de website van de BKL is meer informatie over de genomineerde bedrijven te vinden.

BKL leden hoeven niet voor de BKL Trofee te stemmen, maar worden om input gevraagd over de drie genomineerde bedrijven. Deze input is van groot belang voor het uiteindelijke oordeel van de jury. De jury baseert zijn keuze op de input van de leden én op het bezoek van de Commissie aan de genomineerde bedrijven.

Alle BKL leden hebben tot vrijdag 5 januari om deze input door te geven, dit kan door een mailtje te sturen naar info@bedrijfskring.nl ter attentie van Hans Blom.

BKL Award
Berrico FoodCompany, Promo Trade en Toms Creek worden tijdens het gala aan alle aanwezigen voorgesteld, maar uiteraard kan men zich van tevoren ook al in deze drie bedrijven verdiepen via de website. Tijdens het BKL Gala op 13 januari bepalen alle aanwezige BKL leden wie de winnaar wordt van de BKL Award.

Kaarten bestellen
Kaarten voor het BKL Gala 2018 zijn reeds te bestellen via https://bedrijfskring.nl/gala-2018/kaarten-bestellen.

Winnaar BKL Trofee 2016: Loading Systems. Foto: Monavid