Verslag BKL Bedrijfsbezoek Underground

30/11/2017

Vrijdag 24 november kwam de BKL over de vloer bij hét poppodium van Lelystad. Alle gasten werden vriendelijk ontvangen door de enthousiaste vrijwilligers; jassen werden opgehangen en welkomstdrankjes werden besteld. Het feest kon beginnen!

De aanwezigen verzamelden zich in de vergaderruimte. Niet bepaald de grootste ruimte in het pand, maar omdat poppodium Underground midden in de voorbereiding zat voor het evenement van die avond (soundcheck, aankomst vrijwilligers, inrichten zaal en bar etc.) moest er een beetje geïmproviseerd worden.

"We konden iedereen hier rustig ontvangen en uitleggen wie we zijn en wat we doen. Opvallend veel waren al eens in Underground geweest, dat was leuk om te merken", aldus Bart Drost, verantwoordelijk voor het management en programmering van Poppodium Underground.

Nadat iedereen een envelop met muntjes en een VIP-bandje had gekregen, gaf Bart een rondleiding door het pand. De BKL leden vonden het leuk om een kijkje achter de schermen te nemen en er kwamen ook dan ook vele interessante vragen.

Vervolgens kwam het gezelschap in de zaal waar de soundcheck in volle gang was. Even later ging de zaal al open voor publiek. Speciaal voor de BKL leden was het balkon omgedoopt tot ‘BKL VIP-balkon’, utieraard mét exclusieve bediening.

De optredens van Boris (fka Bo Saris) en het voorprogramma werden gewaardeerd door het publiek en het was een geslaagde avond. "Wij vonden het erg leuk en gezellig om de andere BKL leden te laten zien wat we doen. Dank voor je komst dus!", aldus Bart.

Foto’s zijn hier te vinden en ook in ons fotoalbum