BKL directeuren zijn trots op Lelystad

04/12/2017

We kunnen wel stellen dat de Lelystadse directeuren trots zijn op Lelystad. Deze stad bevat alles wat je nodig hebt voor een goede woonklimaat van je medewerkers: groeiende en bloeiende berdrijven, nieuwe bedrijvigheid, natuur, ruimte en cultuur. Het is een prachtige stad met volop kansen. We dragen het alleen te weinig uit.

Ruim 50 directeuren van prominente Lelystadse bedrijven waren op het BKL captainsontbijt aanwezig. Zij willen de krachten bundelen binnen hun ondernemersvereniging om Lelystad meer op de kaart te zetten. “Trots, passie, ambassadeurschap: samen maken we onze stad aangenamer en onderscheidend.”


Diana en Hans van K&W Transmissies aanwezig op het Captainsontbijt

Het gesprek die ochtend ging over vragen als: "Wat kun je als Lelystads bedrijf doen om de stad aantrekkelijker te maken?" en "Hoe zorg je dat de stad aantrekkelijk is voor je medewerkers?".

Hajé de Jager zette een kort betoog in over dit thema. Aansluitend leidde de voorzitter van de BKL, Dirk Jan Verdoorn, een forumdiscussie waarin de volgende betrokken Lelystadse directeuren het forum vormden:

  • Hans Ketelaar (directeur K&W Transmissies B.V.)
  • Tony Merkelbach (directeur City Marketing Lelystad)
  • Hajé de Jager (directeur Haje Shops, Hotels & Restaurants)

Hajé Natuurpark Lelystad verzorgde een heerlijk, gezond en ambachtelijk ontbijt.


BKL Voorzitter Dirk Jan Verdoorn in gesprek met de Captains