Uitnodiging restaurant Silver Wine & Dine

07/12/2017

Restaurant Silver Wine & Dine nodigt alle BKL leden van harte uit voor een bedrijfsbezoek. Deze vindt plaats op dinsdag 12 december. Restaurant Silver Wine & Dine is sinds begin september gevestigd aan de Zilverparkkade 1 te Lelystad. Voor gastvrouw Corrie Hop is er met Restaurant Silver Wine & Dine een langgekoesterde droom in vervulling gegaan. Samen met de keukenbrigade laat ze de BKL leden graag genieten van vernieuwende gerechten, gebaseerd op klassieke technieken.

Er wordt gebruik gemaakt van de verse producten die het seizoen te bieden heeft. Passie en liefde voor koken met daarbij mooi aansluitende dranken is waar het allemaal om draait bij Restaurant Silver Wine & Dine. “Met deze passie zorgen we ervoor dat het een echt avondje uit is, een heuse smaakbeleving”, geeft Corrie Hop aan. “De sfeer van Restaurant Silver Wine & Dine is modern en rustig zodat alle aandacht uitgaat naar waar het hier allemaal om draait: mooie gerechten en passende wijnen of non-alcoholische ‘Virgin Tastings’, een smaakbeleving pur sang”, aldus Corrie. 

Op dinsdag 12 december geeft het restaurant BKL leden een kijkje in hun keuken.

Programma

  • 16.00 uur: Inloop met drankje en amuse
  • 16.30 - 17.00 uur: Rondleiding
  • 17.00 - 17.15 uur: Bedrijfspresentatie
  • 17.30 uur: Sluiting

Daarna aan tafel aanschuiven? Speciaal voor BKL leden biedt Restaurant Silver ter kennismaking een 3 gangen menu aan voor € 34,50 (exclusief drank). Wil je liever genieten van meer gangen, dan is dat ook mogelijk voor een speciale prijs. 

Aanmelden kan door telefonisch contact op te nemen met Corrie Hop via 06-24720290. Of stuur haar een e-mail. Reserveren kan tot en met maandag 11 december 2017.