Peter en Erika Moes: ondernemers van het jaar 2017

24/01/2018

Tijdens de 22e Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen zijn Peter en Erika Moes uitgeroepen tot de Franchisenemers van het Jaar 2017. Peter en Erika Moes zijn eigenaar van Multicopy The Communication Company | Lelystad en Almere. Zij namen daarnaast ook de Communication Company Award in ontvangst en behoren tot de top 2 van Multicopy The Communication Company. 

“Peter en Erika zijn dit jaar 25 jaar ondernemer van Multicopy en vallen op doordat zij als één man met hun team opereren. Peter en Erika Moes investeren in kennis, in nieuwe communicatiediensten en in uitstraling en hebben ook een sterke band met hun opdrachtgevers. Zij zijn een voorbeeld voor veel Multicopy-ondernemers in hoe zij hun bedrijf hebben veranderd in een compleet communicatiebedrijf voor de zakelijke markt. Met recht Multicopy The Communication Company nieuwe stijl", aldus algemeen directeur Gerard Slot, citerend uit het juryrapport.

Communication Company Award
Peter en Erika Moes vielen nog meer in de prijzen. Met hun vestiging hebben zij ook de prestigieuze Communication Company Award 2017 gewonnen.

“De afgelopen jaren is veel veranderd. Zeker in de marketingcommunicatie. De opkomst van mobile, de gedeeltelijke transitie van papier naar digitaal, nieuwe innovaties in media en de steeds verder gaande individualisering van boodschappen. Voor veel grafische bedrijven was het een uitdaging om met deze verandering mee te gaan. Multicopy Lelystad en Almere hebben dat uitstekend gedaan. Van een bedrijf dat zich primair bezig hield met druk en print is het nu een allround communicatiecentrum voor het regionale mkb geworden. Waar (bijna) alles bedacht, gemaakt en geregeld kan worden om zo de beste communicatieoplossingen in te zetten. Met hun ideeën weten zij hun klanten optimaal te inspireren", aldus President en CEO van Franchise Services in Amerika, Don Lowe.

Peter en Erika Moes vielen overigens nog meer in de prijzen. Met hun vestigingen stonden zij ook op de tweede plaatst in de Top 10 van grootste Multicopy-bedrijven.