FlevoPanel Omnibus van KiekendiefPerspectief

02/02/2018

Heb je een dringende onderzoeksvraag, maar geen behoefte aan een groot marktonderzoek? Of heb je slechts een paar vragen en niet het budget voor een volledig onderzoek? Dan biedt KiekendiefPerspectief uitkomst met de FlevoPanel Omnibus!

Je kunt hiermee bijvoorbeeld nagaan wat de naamsbekendheid is en de bekendheid van jullie activiteiten (en deze verder vergroten), wat men belangrijk vindt, wat men van een bepaald nieuw idee vindt, hoeveel behoefte er aan is, prijsbepaling, wat de doelgroep is en hoe die te bereiken.

KiekendiefPerspectief geeft je 4 keer per jaar de mogelijkheid om het antwoord op die ene of die paar vragen te ontvangen via de FlevoPanel Omnibus. In deze vragenomnibus worden alle te stellen vragen van verschillende organisaties opgenomen. Vervolgens zal KiekendiefPerspectief van tenminste 400 respondenten de antwoorden op deze vragen verzamelen, in het FlevoPanel zelf zitten momenteel ruim 4.000 Flevolanders.

Het aantal van 400 netto is wetenschappelijk verantwoord. De steekproef zal altijd representatief zijn op leeftijd en geslacht. Afsluitend ontvang je de antwoorden die zijn gegeven opjouw vraag of vragen.

Interesse in de FlevoPanel Omnibus? Neem dan contact op met Neeske Abrahamse via de e-mail of per telefoon 06-17162783.

Op donderdag 15 maart staan er vier Omnibus-enquêtes op de planning, het betreft de volgende doelgroepen:

  1. Lelystedelingen
  2. Almeerders
  3. Drontenaren
  4. Flevolanders

Mocht je interesse hebben om één of meerdere vragen te laten meelopen, dan kan je dat uiterlijk 9 maart doorgeven aan Neeske. Voor € 80,- (excl. btw) kan je een gesloten vraag voorleggen aan een doelgroep. Een gesloten vraag kan een ja/nee vraag, multiple choice vraag of schaalvraag zijn.

Voor € 160,- (excl. btw) kan je een open vraag voorleggen aan een doelgroep, hierbij kan een respondent zelf het antwoord vrij formuleren. Bij een eigen vragenlijst (dus eigen onderzoek) met meerdere vragen worden de kosten per vraag lager.

De eerstvolgende Omnibus-enquête wordt dus verstuurd op 15 maart 2018. De volgende Omnibus-enquêtes staan gepland op 14 juni, 13 september en 29 november 2018.