Bedrijfskring Lelystad bezoekt trofee winnaar Tanis Food Tec

23/02/2018

Op donderdag 22 februari was Bedrijfskring Lelystad te gast bij trofee winnaar Tanis Food Tec. Heel veel geïnteresseerden hadden zich op voorhand aangemeld. Vanwege het grote aantal bezoekers werd de groep in drieën gesplist.

De eerste groep starrtte met een bedrijfspresentatie van directeur Steven Staal. Zeer indrukwekkend te horen in hoeveel landen over de hele wereld aparatuur van Tanid FT te vinden is.


Foto: Fotostudio Wierd

De tweede groep mocht meteen met de voeten in de marshmellow productie starten. Verser hebben we ze allemaal nog nooit geproefd! 

Ondertussen had de derde groep een rondleiding door het bedrijf, waar we een tussenstop maakten op de engenieringsafdeling. Indrukwekkende kennis en technologie!


Foto: Fotostudio Wierd

Na het carosell kwamen de twee groepen elkaar weer tegen in de centrale hal en was er een goed verzorgde en gezellige borrel tussen alle opstellingen met roze pompen.

Esmee, Peter, Steven en alle andere TFT’ers heel erg bedankt voor de interessante middag! Nog meer Lelystadse ondernemers zullen trots op TFT zijn.

Foto: Fotostudio Wierd