Spullen over? Bied ze aan bij de Lelystadse Uitdaging

23/02/2018

Als bedrijf overtollig meubilair, apparatuur en materiaal beschikbaar stellen? De Lelystadse Uitdaging verbindt Lelystadse ondernemers en maatschappelijke organisaties en realiseert matches op het gebied van kennis, menskracht en materialen. Met de Spullenbank gaan ze de uitdaging aan om gebruikte spullen te matchen aan een sociaal maatschappelijk doel.

Bedrijven die spullen over hebben kunnen deze aanbieden via de website van de Lelystadse Uitdaging. Denk bijvoorbeeld aan (afgeschreven) gebruikte laptops, bureau’s, printers, kasten en bijvoorbeeld ordners. Stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven kunnen op de aanbiedingen reageren.

Wordt jouw kantoormeubilair vervangen, vindt er een verhuizing plaats of komt er nieuw apparatuur? De Lelystadse Uitdaging zorgt ervoor dat deze spullen een tweede leven krijgen bij maatschappelijke organisaties. Een kleine moeite, een groot(s) gebaar voor zowel milieu als lokale samenleving. 

Plaats een aanbod op de website van de Lelystadse Uitdaging of mail het aanbod naar info@lelystadseuitdaging.nl!