Antje Monteiro presenteert Flevopenningen 2018

06/03/2018

Musicalartieste en presentatrice Antje Monteiro gaat het Flevopenningen Ondernemersgala 2018 presenteren. Het ondernemersevent wordt op vrijdag 13 april gehouden in De Ravelijn in Zeewolde. Het Flevopenningen Ondernemersgala 2018 wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Flevopenningen, Provincie Flevoland, Windesheim Flevoland, Flevoland Werkt!, Gemeente Zeewolde en VNO-NCW Midden. 

Uitreiking Flevopenningen
Tijdens het gala, dat dit jaar voor de veertiende keer wordt gehouden, worden de jaarlijkse Flevopenningen uitgereikt aan ondernemingen die excellente prestaties leveren op het terrein van ondernemerschap, innovatie, duurzaamheid en inclusief zijn en die een economische betekenis hebben voor Flevoland. Tevens wordt de Flevopenning uitgereikt voor het beste comakership van Hogeschool Windesheim Flevoland.

400 beslissers
Naar verwachting zullen zo’n 400 beslissers uit het bedrijfsleven, het gemeentelijk en het provinciaal bestuur en de politiek, de uitreiking in Zeewolde bijwonen. Onder hen niet alleen topmensen uit Flevoland, maar ook landelijke bestuurders en kopstukken uit het bedrijfsleven. 

De Stichting Flevopenningen biedt met het Flevopenningen Ondernemersgala een jaarlijks terugkerend evenement.  Het is sinds 2004 uitgegroeid tot een invloedrijk platform waarop het Flevolandse bedrijfsleven, de overheid en kennisinstellingen worden gestimuleerd tot lucratieve onderlinge samenwerking en versterking.

Entreekaarten
Entreekaarten zijn verkrijgbaar op de website. Tot 15 maart bedraagt de prijs 125 euro, daarna 150 euro (excl. BTW).  Het gala bestaat uit een receptie, een culinair hoogstaand diner met entertainment, de uitreiking van Flevopenningen en een gezellige afterparty met live muziek verzorgd door DJ Marc Bakker en zangeres Verona Keizer. De catering is in de vertrouwde handen van Willem de Boer Food & Events uit Emmeloord.

Genomineerden 2018

Toponderneming - De genomineerden voor de Flevopenning Toponderneming 2018 zijn: Bevri Banden N.V. (Zeewolde); Elshof Organic Fruit BV (Dronten); The Potato Company (Emmeloord); Tanis Food Tec (Lelystad) en Traffic Builders (Almere).

Participatie - De genomineerden voor de Participatiepenning zijn: Stichting De Basisz (Zeewolde); CameraNu (Urk); Huvee Meubelen (Emmeloord); Hajé Restaurants (Lelystad); Knipscheer Infrastructuur (Dronten) en De Nieuwe Bibliotheek (Almere).

Comakership - De genomineerden voor de Flevopenning Windesheim Beste Comakership 2018 zijn: Avant Arte -  Commerciële Economie (student Curtis Penning); Jong Ondernemen/KUMA Projects – Engineering (studenten Jens Bergsma, Teun Laarakker, Valiant Beekes, Gerardus Hannink); Duurzame teelt op braakliggende grond – Bedrijfskunde (studenten Odile Ozertem en Danny Hensen).