Maakgroep neemt een kijkje bij de uitbreiding van Uxem

09/03/2018

Woensdag 7 maart kwam de BKL Maakgroep bijeen in de nieuwe loods van Uxem. Deze groep BKL ondernemers produceren in Lelystad en delen hun kennis en ervaringen vanuit het vak. Tijdens de meeting was een rondleiding in de nieuwe loods een onderdeel van het programma.

Ook dit keer wisten de leden van deze groep elkaar te vinden op business vlak en werden de agenda’s getrokken om samen naar een BKL event te gaan.

De BKL Maakgroep bestaat uit: Albert Breukink van Artiplast, Suzanne Berghuis van Uxem, Marco Weernink van Werkcon, Chris Heynen van Heynen Systems. Daarnaast participeert BKL directeur Irene Medema in deze groep.

De groep is zeer hecht en deelt veel essentiele kennis en ervaring onder andere op het vlak van inkoop van grondstoffen, personeelsbeleid, optimalisatie van het productieproces. De leden van deze maakgroep vinden deze ontmoetingen zeer waardevol en vinden dat BKL hierin laat zien wat kennisdelen en verbinden oplevert.

Waarom is Suzanne Berghuis lid van de BKL? “Het meest sympathieke is het contact met mede ondernemers. Het liefst ontmoet ik nieuwe ondernemers op interactieve manier bijvoorbeeld tijdens de BKL Golf Cup. De inhoudelijke meetings zoals het BKL Captainsontbijt zijn ook zeer waardevol!”