Wie fietst er mee onder BKL vlag op 2 juni?

13/03/2018

Op zaterdag 2 juni 2018 is de Rabobank Omloop Flevoland. Een aantal BKL leden hebben het idee opgevat om vanuit de BKL mee te doen en meerdere bedrijven uit te dagen in beweging te komen. Bij voldoende interesse willen we vanuit de BKL meedoen aan dit event en speciaal voor leden een programma en deelname pakket samenstellen. Dit programma volgt in week 14.

Het is zoals gezegd een nieuwe, sportieve activiteit binnen de BKL: leden krijgen de kans om met personeels- en/of gezinsleden per fiets kennis te maken met de Lelystadse omgeving.

Vanaf de startplaats (sportpark Schouw bij voetbalvereniging Unicum) kun je deelnemen aan routes van 25 km (voor de ongeoefende fietser en mogelijk met een gewone stadfiets) of grotere afstanden van 85 t/m 175 km (voor de geoefende tourfietser).

Als BKL willen we de recreatieve fietstocht extra ondersteunen door op de route een extra ontmoetingsplaats te creëren voor ontspanning, gezelligheid en netwerken. De omloop kent een open inschrijving, maar wij als BKL willen er een bedrijfsevenement voor onze leden aan toevoegen.

Belangstelling in deze sportieve activiteit op zaterdag 2 juni tussen 10.30 en 15.00 uur? Graag vernemen we dit vóór 31 maart. Stuur een e-mail naar info@bedrijfskringlelystad.nl

Bij voldoende belangstelling zullen we als BKL een aantal arrangementen uitwerken in samenwerking met de BKL ers die dit initiatief steunen, de Rabobank en de organisatie van de omloop.