Ondernemers op Vliegveld en Flevopoort uitgenodigd voor masterclass. Meld je aan!

18/04/2018

Rij2op5 verleidt automobilisten minimaal 2 werkdagen per week de fiets te pakken naar het werk en daagt huidige fietsers uit nog meer te fietsen. Namens het gezamenlijke bedrijfsleven, gemeente Lelystad en provincie Flevoland wil Rij2op5 BKL leden uitnodigen voor een inspirerende sessie op het gebied van slim reizen, anders reizen en niet reizen.

Speciale aandacht rondom fietsstimulering binnen organisaties en welke rol werkgevers hierbij, zonder veel inspanningen, kunnen spelen. 

Fietsstimulering in woon-werkverkeer en bij zakelijke korte ritten biedt werkgevers door minimale inspanningen maximale winst. Denk aan vitaliteit en gezondheid, duurzame inzetbaarheid, duurzaam imago, Co2 reductie op het onderwerp mobiliteit. Ook parkeer- en bereikbaarheidsvraagstukken kunnen met fietsstimulering laagdrempelig worden aangepakt.

Deze sessie is interessant voor directie en medewerkers die willen ‘sturen’ op de mobiliteit van medewerkers. Vooral HR en Facility medewerkers, K.A.M.-coördinatoren (kwaliteit, arbo, milieu), en communicatiemedewerkers houden zich bezig met het onderwerp.

Aanmelden
De inspiratiesessie vindt plaats op 17 mei om 15.00 uur en zal tot 17.00 uur duren. De sessie vindt plaats in de omgeving van Lelystad Airport. Na aanmelding ontvang je het programma en de exacte locatie. Aanmelden kan via de mail bij Marion Patist: marion.patist@enmorgen.nl.