Meld je aan voor de Flevoland Business Versneller

25/04/2018

In de wereld van vandaag zijn plannen voor 12 maanden (of langer) vaak niet meer houdbaar. De praktijk wijst uit dat je na 6 maanden alweer aanpassingen moet doen op de uitgezette koers. Hoe houd je het overzicht? Wanneer stuur je bij? Hoe houd je je medewerkers aangesloten bij de steeds sneller opvolgende veranderingen? Met de Flevoland Business Versneller verdiep je in 6 praktische bijeenkomsten jouw vaardigheden als ondernemer én breng je versnelling aan in jouw eigen organisatie.

Je leert omgaan met de eisen die deze tijd stelt aan jouw strategie, markt-benadering en organisatie. Je gebruikt tools als het Business Model Canvas, het Waarde Propositie Canvas en andere gereedschappen die je snel inzicht en overzicht geven.

Aanpak
De Flevoland Business Versneller is vooral zeer praktisch ingericht. Je gaat stapsgewijs aan jouw eigen versnellingsplan werken, hierbij continu uitgedaagd en gesteund door collega ondernemers uit de groep. Leren door te doen met maximale inzet van de collega’s op de zaak. In de eerste drie bijeenkomsten focussen we ons op de analyse en leggen we kansen bloot. Daarna kiezen we de beste kans en deze werken we uit in de volgende drie workshops. De ene keer werk je plenair, de andere keer in kleinere groepen. Hierdoor kun je snel met collega’s en begeleiders van gedachten wisselen en maak je gebruik van de aanwezige kennis bij de andere ondernemers.

Programma
Dat doen we met het volgende programma in 6 filevrije sessies van 10:00 tot 16:00 (maaltijd inbegrepen). Locatie bijeenkomsten zijn in de regio en worden tijdig bekendgemaakt. Het programma begint met een plenaire Kick-Off meeting en wordt de laatse dag afgesloten met presentaties van de gekozen Business Versnellers.

Module 1: Identiteit en bedrijfsbiografie
Module 2: Het huidige Business Model in kaart
Module 3: De aantrekkelijkheid van het aanbod
Module 4: Keuze voor de Business Versneller
Module 5: Innoveren en vernieuwen
Module 6: Realiseren en doen

Investering
Kosten voor deelname bedraagt € 3.950,- per deelnemer. Deze investering valt lager uit omdat de Rabobank (€ 1.000) en de provincie (€ 1.475) ook financieel bijdragen. Jouw persoonlijke bijdrage is daarom slechts € 1.475,-.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onze website. Of neem contact op met de accountmanager van jouw bank.

Download hier de officiële uitnodiging