Buck Jüch, voormalig directeur van Fair is spreker bij de Leerwerkverkiezing!

26/04/2018

Tijdens de Leerwerkverkiezing wordt bekendgemaakt wie met de titel beste Leerwerkbedrijf 2017 naar huis gaat. Wethouder John van den Heuvel en Andries Greiner zullen de winnaars de titel en prijs overhandigen. Eén van de sprekers is Buck Juch, directeur Prevermo Groep BV en in Lelystad bekend als directeur van Fair Groep. Genomineerde bedrijven: Jamin Lelystad, Holland Composite, Micronic.

De Leerwerkverkiezing voor het beste Leerwerkbedrijf is op 7 mei om 15.30 uur bij Werkbedrijf Lelystad, Vaartweg 67.

Buck Juch, directeur Prevermo Groep BV en directeur van Fair Groep: "Bedrijven laten groeien is mijn passie. Met en door mensen. Met commerciële slagkracht en betrokkenheid bedrijven beter maken. Via Prevermo Groep manage ik bedrijven op het gebied van preventie, verzuim en re-integratie. Daarbij geldt steeds: meewerken in plaats van toekijken, vooruit denken en richting geven."

Prevermo Groep biedt een ketenoplossing op het gebied van preventie, verzuim en re-integratie.

Wil je deze lezing bijwonen en de genomineerde bedrijven aanmoedigen? Meld je dan aan door een bericht te sturen aan info@lelystadakkoord.nl.

Meer informatie is hier na te lezen.