Provada 5 tm 7 juni: kom naar de MRA stand!

17/05/2018

BKL leden zijn van harte uitgenodigd tijdens de Provada van 5 tot en met 7 juni op de stand van de Metropoolregio Amsterdam (MRA), stand 12.01. Hier worden aanwezigen bijgepraat over de projecten en ontwikkelingen in al onze regiogemeenten. De Provada 2018 vindt plaats in de RAI, in Amsterdam.

De economische groei en de toegenomen vraag naar vastgoed maakt dat de druk op de vastgoedmarkt in de Metropoolregio Amsterdam onverminderd hoog is. Er bestaat behoefte aan meer dan 230.000 nieuwe woningen tot 2040 in de MRA. Op de kantorenmarkt zien we dat transformaties tot een grote daling van de kantorenleegstand hebben gezorgd, waardoor ruimte is ontstaan om nieuwe kantoren te realiseren. De ruimtevraag van logistieke partijen blijft groot als gevolg van de toenemende bestedingen en handelsvolume.

Op de MRA-stand kun je in gesprek over de investerings- en ontwikkelmogelijkheden in de hele Metropoolregio Amsterdam. Voor toegangskaarten en routebeschrijving zie www.provada.nl.