Event 31 mei: Lelystad Fietst!

18/05/2018

Op donderdag 31 mei wordt er van 06.30 tot 14.00 uur in Lelystad een fiets-event georganiseerd: Lelystad Fietst. Dit event is bedoeld voor alle werkgevers en werknemers in Lelystad en voor alle Lelystedelingen. Het gaat zowel om woon-werk als recreatief verkeer. Het event vindt plaats bij Mac3Park aan de Larserpoortweg 50 in Lelystad.

BKL lid Neeske Abrahamse is mede-verantwoordelijk voor de organisatie van het event. 

Heb je altijd al eens een elektrische fiets of speed pedelec uit willen proberen? Of wil je meer weten over fietsgerelateerde onderwerpen? Kom dan naar het event! Hier wordt het totale fietsaanbod in Lelystad gepresenteerd; van plaatselijke fietshandelaren met gewone en bijzondere fietsen en gadgets, de Fietskoerier, de tourclub, de fietsvierdaagse en de Fietsersbond tot aan de fietscompetitie LovetoRide en het deelfietsensysteem Lelystad.

Dit event is mede mogelijk gemaakt door provincie Flevoland, gemeente Lelystad, Bedrijfskring Lelystad en Lelystad Airport Businesspark.

Lees meer informatie op het Facebookevent!