Mooie editie BKL Golf Cup

04/06/2018

Al vroeg stroomden de deelnemers van de BKL Golf Cup op 31 mei het clubhuis binnen. Een warm onthaal met een gebakje van Banketbakkerij Prins en heerlijke koffie gezet door de dames van het Golf Event Center. Toen nog in het zonnetje. Zo’n 60 deelnemers voor de 18 holes en 15 voor de clinic stonden gezellig bij te kletsen.

Iets na 12 uur startten de golfteams, bestaande uit 2 personen en 2 teams per flight. Op dat moment zag het er al dreigend uit. En inderdaad, iets na 1 uur was er geen ontkomen meer aan: schuilen met 12 personen in een hutje en sommige teams met z’n allen op een heren toiletje ergens in de baan. Een serieus onderdeel voor teambilding heb ik later begrepen! Na een half uur klaarde het op voor de rest van de dag.

De sfeer van fantastisch en de hapjes en drankjes in de baan over heerlijk. Gall & gall (van AH Voorhof) verzorgde een uitgebreide wijnproeverij gecomibeerd met speciaal gemaakte hapjes van L'Appétit. De kraam van Hajé werd bemand door twee uiterst vriendelijk en professionele studenten van het MBO College. Applaus regelde overheerlijke visbroodjes. Verrassend onderdeel in de baan was de Sprankl Challenge; we werden uitgedaagd om 2 ballen in de paraplu’s te chippen, de winnaar mag naar de Nunspeetse!

Binnen het clinic team was een enthousiaste sfeer. Een heel aantal kondigden aan dat ze volgend jaar in de baan willen lopen.

Rond half 6 waren alle teams binnen en werden de prijzen uitgereikt. Winnaar van de Golf Cup is het team van Hanne Buis en Dennis Vallent. Ze wonnen een bokaal en een weekend lang rijden in een Ford Mustang van Schurer en een weekend rijden in een BMW van Ekris.

Winnaar van de clinic werd Claudia Prins! Zij ging er vandoor met een dinerbon van Applaus.

Handyclean stelde twee flessen exclusieve champagne beschikbaar voor de winnaar van de logest drive heren en dames: Hanne Buis en Peter van de Klooster.

AH Voorhof stelde twee prachtige wijnpakketten beschikbaar voor de winnaars van de neary: Roberto Ordas en Jacqueline Jannink

Nogmaals van harte gefeliciteerd!

We sloten de dag af in het zonnetje met een fris drankje BBQ die musicaal ondersteund werd door Peter Rijsenbrij. Ik kijk terug op een zeer geslaagde golfdag! Deelnemers hartelijk dank voor jullie deelname aan de BKL Golf Cup en sponsors bedankt voor jullie steun en bijdrage! In het bijzonder wil ik Joyce Oostweegel, Peter Moes en Lars Louman bedanken voor hun mede organisatie van dit event.

Irene Medema

Bekijk hier alle foto's

Winnaar BKL Golf Cup Sprankl Challenge 2018
Sprankl organiseerde een challenge tijdens de Golf Cup een challenge; deelnemers moesten zo snel mogelijk 50 punten chippen in paraplu's. De winnaar won 2 greenfee-kaarten voor het Rijk van Nunspeet 18-holes. Antoine, Marcel, Gerard en Ruud waren de enige die de 50 punten wisten te chippen. Maar wie wint er? Sprankl heeft de loting via een video bekendgemaakt. En de winnaar is: Ruud Hermans!

Nogmaals dank voor de medeorgansatoren en onze sponsors:

 • Aplaus: Visbroodjes en prijs dinerbon
 • AH Voorhof: Wijnproeverij en twee wijnpakketten voor prijzen
 • Banketbakkerij Prins: Gebak
 • Ekris: Prijs weekend in een BMW cabrio
 • Golf eventcenter: Gastvrijheid en organisatie clinic en 18 holes cup
 • Haje: Catering hapje en drankje in de baan
 • Handy Clean: Medeorgansiatie en prijzen flessen champagne
 • L’Appetit: Hapjes in de baan
 • MBO College: Host en hostes
 • MTH: Setje golfballen voor alle deelnemers
 • Multicopy: Drukwerk en medeorganisatie
 • Peter Rijsenbrij Productie: Muziek/DJ
 • Schurer Kamphuis: Prijs weekend Mustang en water in de baan
 • Sprankl: Bubbels en Challenge in de baan
 • Syscon: Doppers voor water in de baan
 • Tanis Food Tec: Golf handoeken (productie door Dorina)
 • 3 UP: Medeorgansiatie en leveren extra mankracht RJ