ISDN en ADSL stopt, ben jij al voorbereid?

27/06/2018

Het ISDN-netwerk stopt met ingang van 1 september 2019. Tijdens de BKL bedrijfsbezoeken heeft BKL lid Galaxy opgemerkt dat deze ontwikkeling leeft onder de leden en er nog gezocht wordt naar een goed alternatief. Met dit in gedachten heeft Galaxy exclusief voor leden van de BKL een Blijf Bereikbaar pakket samengesteld, om de overstap zo eenvoudig mogelijk te maken. Het Blijf Bereikbaar pakket bevat een moderne telefonie oplossing die bestaat uit:

  • Bedrijfstelefonie via internet
  • Geruisloos overstappen met nummerbehoud
  • Onbeperkt nationaal bellen naar vast & mobiel
  • Vast toestel, op basis van bruikleen
  • Uitgebreide mogelijkheden zoals; doorverbinden, groepsaansluitingen, wachtrijen, voicemail, wachtmuziek, fax (fax2mail en mail2fax), keuzemenu en tijd condities
  • Persoonlijk advies en support

Om nog een stap verder mee te denken heeft Galaxy ook een oplossing voor de ADSL-verbinding die in 2020 stopt. Hiervoor hebben ze het Blijf Bereikbaar Compleet pakket samengesteld; deze is uitgebreid met een stabiele internetverbinding, volledig beheerd en gesupport door onze technische specialisten.

>> Bekijk de Blijf Bereikbaar pakketten

Vrijheid en optimale bereikbaarheid
Met de vaste telefonie oplossing van Galaxy zitten ondernemers niet meer vast aan de locatie waar hun ISDN-centrale staat. Je kunt ‘vaste’ telefoonnummers overal gebruiken; niet alleen op kantoor, maar ook thuis of op een vakantieadres. En je kunt op elk gewenst moment een doorschakeling instellen of een belgroep aanmaken in de gebruiksvriendelijke online omgeving. Daarmee is jouw bedrijf altijd optimaal bereikbaar!