Loop mee met de Samenloop Voor Hoop

16/07/2018

Op 22 en 23 september aanstaande wordt in Lelystad de Samenloop Voor Hoop georganiseerd. De Samenloop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Daarbij wisselen teamleden elkaar af op een concours, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Als bestuurslid van het Inloophuis Passie loopt Johan Tijink ook mee. Hij nodigt BKL leden uit om samen deel te nemen aan deze Samenloop Voor Hoop.

Rondom de wandelestafette heeft elke editie een bijzonder programma voor bezoekers, boordevol muziek en activiteiten. De Samenloop Voor Hoop al worden gehouden op het terrein van Atletiekvereniging Spirit te Lelystad.

Omdat velen reeds een volle agenda hebben is idee geopperd om het Team Bedrijfskring Lelystad in estafette met Johan Tijink te laten lopen; zodoende is niet de hele dag bezet.

Interesse om in estafettevorm mee te lopen met Johan Tijink? Laat het weten via dit formulier.

>> Meer informatie over de Samenloop Voor Hoop