Voorzitter Dirk Jan Verdoorn op locatie

19/07/2018

Voorzitter Dirk Jan Verdoorn was afgelopen week op locatie bij Lelystad Airport en het SOLC, een nieuwe stichting in het stadshart. "Het was mooi om afgelopen week als voorzitter van de BKL aanwezig te zijn bij twee mooie bewegingen in Lelystad."

Lelystad Airport
"De werkzaamheden op Lelystad Airport gaan volop door, getuige de opening van de verhoogde verkeerstoren. Ik heb mogen genieten van het mooie uitzicht vanuit de vernieuwde verkeerstoren, waarbij je niet alleen een fantastisch uitzicht hebt op de verlengde landingsbaan, maar ook op alle activiteit rondom het vliegveld met mooie kansen voor bestaande en nieuwe bedrijven."

SOLC
"De nieuwe stichting in het stadshart, het SOLC, organiseerde een avond om met ondernemers en medewerkers te werken aan een nieuw elan in het stadshart. Bezoekersaantallen nemen weer wat toe en wat kunnen ondernemers en medewerkers doen om hun klanten vaker en langer te laten verblijven in het stadshart. De BKL ondersteunt de initiatieven in het stadshart van harte, want bedrijven en hun (toekomstige) medewerkers zijn gebaat bij een bewegend, kloppend, vernieuwend en verleidend stadshart. Samen staan we sterk.